Premier League Football – Liverpool FC

Premier League er den engelske toppserien i fotball. Premier League er på toppen av ligasystemet i engelsk fotball, og består av 20 lag, som operer med systemet opprykk og nedrykk med Football League. Premier League er et aksjeselskap hvor de 20 lagene i ligaen er aksjonærer. Sesongen starter i august og avsluttes i mai, og alle lagene spiller 19 kamper hjemme og borte, til sammen 38 kamper per sesong.

Liverpool Football Club er blant de mest suksessrike engelske fotballklubbene som spiller i Premier League. Klubben ble stiftet i 1892 og ble valgt inn i The Football League i 1893. «The Reds», som er kallenavnet til fotballklubben, spiller hjemmekampene sine på Anfield i Liverpool. Byen Liverpool ligger ved elven Mersey ved Irskesjøen, i den engelske regionen Nordvest-England.