Universal Orlando ® Resort, Orlando

Universal Orlando® Resort

Universal Orlando® Resort er mer enn bare en temapark. Det er et helt univers av spenning og underholdning bestående av TO spektakulære temaparker ulik noen andre i Orlando.

Det er også her du kan oppleve The Wizarding World of Harry Potter™ - KUN i Universal Orlando® Resort

Både Universal Studios og Universal's Islands of Adventure inneholder et utall av uforglemmelige opplevelser, spennende berg og dalbaner for store og små, og en rekke restauranter og spisesteder. Endel av det hele er også underholdningsområdet Universal CityWalk og fire temahoteller hvor man kan slappe av ved bassenget etter en fartsfyllt dag i parken. Siste tilskudd er Universal's Volcano Bay, et spennende badeland for store og små!

BILLETTER - 2019

Universal 2-Park 2 Day Park To Park
Gir adgang til BÅDE Universal Studios Florida og Universal Islands of Adventure på samme valgte dag. Billetten er gyldig to valgfrie dager innenfor en periode på 7 dager fra første bruk. Gjelder også i 7 dager på utvalgte underholdningstilbud på Universal CityWalk.

Universal 3-Park 2 Day Park To Park
Gir adgang til Universal Studios Florida, Universal Islands of Adventure OG Universal’s Volcano Bay på samme valgte dag. Billetten er gyldig to valgfrie dager innenfor en periode på 7 dager fra første bruk. Gjelder også i 7 dager på utvalgte underholdningstilbud på Universal CityWalk.

Høysesong = Juli og August
Se universalticketcalendar.com for mer informasjon om sesonger

2 Park billettene gir adgang til Universal Studios og Islands of Adventure,
3 Park inkluderer også den nye vannparken Volcano Bay
Billettene er inkludert Florida Sales Tax

Voksen / Barn (NOK)

3330 / 3220
-
-
-
3330 / 3220
-
-
-
-
-
-
-
-