Universal Orlando ® Resort, Orlando

Universal Orlando® Resort

Universal Orlando® Resort er mer enn bare en temapark. Det er et helt univers av spenning og underholdning bestående av TO spektakulære temaparker ulik noen andre i Orlando.

Det er også her du kan oppleve The Wizarding World of Harry Potter™ - KUN i Universal Orlando® Resort

Universal Studios Florida™

Se for deg at du kaster trolldom som Harry Potter ™, at du kan bli en rampete Minion, eller at du plutselig befinner deg midt i et intergalaktiske slag mellom Autobots og Decepticons. Kanskje har du lyst til å bli kjent med Shrek, få kjøre et race sammen med gjengen fra Fast & Furious eller slåss med romvesener i Men in Black.
Fordyp deg i neste generasjon suksessunderholdning i Universal Studios Florida i Universal Orlando Resort, der banebrytende show og attraksjoner gir liv til favorittfilmer, TV og mer.
Den raskeste opplevelsen i Universal Studios for å sette deg midt i handlingen er Fast & Furious - Supercharged, en høyoktan-jakt basert på storfilmene - den første av mange hovedroller som venter på deg her. Zap aliens hos MEN IN BLACK ™ Alien Attack ™, redd jorden fra Decepticons i TRANSFORMERS ™: The Ride - 3D, overlev Revenge of the Mummy, og hjelp en kjær fremmed å ringe hjem i parkens eldste attraksjon, E.T. Adventure.
Du kan også slå deg løs på Hollywood Rip Ride Rockit, en adrenalin- og musikkdrevet berg- og dalbane som når hastigheter på over 100km/t. Eller bli med på en vill tur i Big Apple med Late Night`s regjerende konge i Race Through New York med Jimmy Fallon.
Selvfølgelig kan alle som vil og de som er i besittelse av Floo-pulver, bli teleportert direkte til Diagon Alley ™. Dette er den ene halvpart av The Wizarding World of Harry Potter ™ i Universal Orlando Resort. Denne trofaste gjengivelsen av det berømte trollmannsdistriktsområdet har også mange temabaserte butikker og spisesteder, i tillegg til den spennende turen Harry Potter og Escape from Gringotts ™. På King's Cross Station kan du stige om bord på Hogwarts ™ Express - som tar deg direkte til Hogsmeade ™ i Universal's Adventure of Islands. (Merk: Hogwarts ™ Express krever en Park-til-Park billett.)
Det er også mye animert moro å oppleve i Universal Studios, med blant annet Despicable Me Minion Mayhem, Shrek 4-D og Woody Woodpecks Nuthouse Coaster, bare for å nevne noen.
Dette er fremdeles ikke alt parken har å by på. Her finner du også uforglemmelige karaktermøter, live underholdning, serveringssteder og shoppingmuligheter rundt hvert hjørne.

Universal Studios Florida i Orlando, der DU alltid er stjernen!

Universal`s Island of Adventure™

Eventyrere, oppdagere, bokelskere og spenningssøkere vil bli forbløffet av de utrolige opplevelsene som venter i Universal’s Island of Adventure™ i Universal Orlando Resort

En verden der helter, myter og legender blir til virkelighet!

Reis til parken med Hogwarts ™ Express fra Universal Studios Florida, så ankommer du snart Hogsmeade ™ stasjon. (Park-til- Park billett er nødvendig for reiser på Hogwarts ™ Express.) Halvparten av Universal Orlando Resort's er dedikert til The Wizarding World of Harry Potter ™, det er hjemmet til Hogwarts ™ Castle. På utvalgte netter så kan du se i ærefrykt fra Hogsmeade ™ landsbyen, at et blendende skue av musikk og lys bli kastet mot slottets majestetiske bakteppe. Her kan du glede deg over shopping, bespisning og underholdning, samt masser av trolldom om bord på Harry Potter og Forbidden Journey ™, Flight of the Hippogriff ™ og den helt nye Hagrid's Magical Creatures Motorbike Adventure ™.

Hvis tegneseriebøker er mer din greie, så kan du møte noen av dine favorittkledde eventyrere på Marvel Super Hero Island®. Ikoniske superhelter som Captain America, Wolverine, The Green Goblin med flere. Her finner du også adrenalinpumpende attraksjoner som The Amazing Adventures of Spider-Man®, The Incredible Hulk Coaster®, Doctor Doom's Fearfall® og Storm Force Accelatron®.

Deretter kan de unge og de unge av hjertet, tre inn i barndomshistorier på Seuss Landing ™. Inspirert av verk fra Dr. Seuss og designet med yngre gjester i tankene, så er dette områdets attraksjoner morsomme for hele familien, inkludert The Cat in the Hat ™, The High in the Sky Seuss Trolley Train Ride! ™, One Fish, Two Fish, Red Fish, Blue Fish ™ og Caro-Seuss-el ™.

For enda mer animerte opplevelser, sjekk ut Dudley Do-Right’s Ripsaw Falls® og Popeye & Bluto’s Bilge-Rat Barges®. Bare vær forberedt på en veldig fuktig opplevelse, når du klatrer ombord i en av disse fartsfylte vann attraksjonene! Det er også stor fare for at du blir litt våt i Poseidons Fury, en innovativ gjennomgangs ekspedisjon av et gammelt gresk tempel. Og du gjør kanskje lurt i å ta med deg et håndkle, når du går om bord i Jurassic Park River Adventure. Gjør deg klar til en fartsfylt elvereise gjennom det berømte dinosaurlandet, som avsluttes i et halsbrekkende beksvart fall på 85 fot. Savner du en mere forhistorisk handling? Så kan du bli med å løpe med den ubestridte apenes konge på Skull Island: Reign of Kong. Samtidig kan de små ha det litt moro på Pteranodon Flyers.

Volcano Bay™

Det er en vanntemapark. Som er som en fornøyelsespark med en hel masse vann. Og den store tingen i midten er akkurat som en ekte vulkan. For du vet at vulkaner har vannsklier, den typen som vil få deg til å nøle i siste liten med mindre vennene dine (eller barna) gruppe presser deg. Og hvis du er mer en type som går med strømmen, har vi kule ting som en svingete elv, bølgebasseng – åh, og solstoler. Blir ikke bedre enn det. Husk at det er en South Seas-oase (og ingenting sier en oase som en vulkan).

Alt dette pluss live-shows, karakter møter, servering og shopping bygget rundt noen av de største legendene som er kjent for mennesket - og dette finner du bare her i Orlando.

Både Universal Studios og Universal's Islands of Adventure inneholder et utall av uforglemmelige opplevelser, spennende berg og dalbaner for store og små, og en rekke restauranter og spisesteder. Endel av det hele er også underholdningsområdet Universal CityWalk og fire temahoteller hvor man kan slappe av ved bassenget etter en fartsfyllt dag i parken. Siste tilskudd er Universal's Volcano Bay, et spennende badeland for store og små!

 

BILLETTPRISER 2022

Universal Orlando™  1-Park 1-Day Ticket 2022
1 dags billetten gir adgang til ENTEN Universal Studios Florida eller Universal Islands of Adventure i en dag på alle dager som korresponderer med sesongen. Se link nederst på siden for sesonger!

Universal Orlando™  2-Park 1-Day Ticket 2022
1 dags billetten gir adgang til BÅDE Universal Studios Florida og Universal Islands of Adventure i en dag på alle dager som korresponderer med sesongen. Se link nederst på siden for sesonger!

Universal Orlando™ 2-Park 2-Day Ticket 2022
2 dags billetten gir adgang til BÅDE Universal Studios Florida og Universal Islands of Adventure i to valgfrie dager. Billetten er gyldig i 7 dager fra første bruksdag. Gyldig også på utvalgte underholdningstilbud på Universal CityWalk. 

Universal Orlando™ 3-Park 2-Day Ticket 2022
2 dags billetten gir adgang til Universal Studios Florida, Universal Islands of Adventure OG Universal’s Volcano Bay. Billetten er gyldig i 7 dager fra første bruksdag. Gyldig også på utvalgte underholdningstilbud på Universal CityWalk. 

Universal Orlando™ 2-Park Explorer Ticket / 3-Park Explorer Ticket 2022
2- Park billetten gir adgang til BÅDE Universal Studios Florida og Universal Islands of Adventure, samt  på utvalgte underholdningstilbud på Universal CityWalk.  Billetten er gyldig i 14 dager inkludert dagen den tas i bruk. Ubrukte dager refunderes ikke.  

3- Park billetten gir adgang til Universal Studios Florida, Universal Islands of Adventure OG Universal’s Volcano Bay, samt  på utvalgte underholdningstilbud på Universal CityWalk.  Billetten er gyldig i 14 dager inkludert dagen den tas i bruk. Ubrukte dager refunderes ikke.   

 

Høysesong = Juli og August

Se universalticketcalendar.com for mer informasjon om sesonger
Billettene er inkludert Florida Sales Tax

Voksen / Barn (NOK)

Anytime  2190 / 2130
Regular   2060 / 2005
Value       1450/ 1395

Anytime  2190 / 2130
Regular   2060 / 2005
Value       1960 / 1905

 

                3070 / 2965

 

 

                3640 / 3535

 

 

                3800 / 3690

 

                3800 / 3690