Walt Disney Parks & Resorts – Orlando

Walt Disney World ® Orlando

Magic Kingdom

Her flyr elefanter, tekopper danser og hver dag har en lykkelig slutt. Her finner du klassiske Disney-historier og karakterer som kommer til liv rundt hvert et hjørne i et perfekt eventyrland for barn og voksne. Favorittattraksjoner inkluderer Space Mountain, Splash Mountain og Big Thunder Mountain Railroad, og klassiske Disney-attraksjoner som Haunted Mansion og Pirates of the Caribbean.

Animal Kingdom

Denne parken tar gjester med på en magisk reise gjennom en verden av dyr, både virkelige dyr og fantasi figurer. Et magisk sted der løven er mektig, men fantasien er konge. Her finner du populære show og attraksjoner som inkluderer Kilimanjaro Safaris, en vill tur gjennom en afrikansk savanne; Kali River Rapids, en utfordrende spenning med hvite vann; og den høyt energiske "Festival of the Lion King" -showet.

Epcot

Epcot forener fantasien med alle verdens underverker, det er to fantastiske verdener. I den ene møter stor moro kombinert med høyteknologi, i den andre vil du kunne reise gjennom 11 flotte nasjoner i en feiring av enestående forestillinger og enestående matkulturer. Her kan du stige om bord en tur med Test Track, eller glede seg over Captain EO, den klassiske 3D-musikalen med Michael Jackson og en rollebesetning av intergalaktiske karakterer. Om natten fyller de spektakulære IllumiNations: Reflections of Earth natten over i en storslått finale av lasere og utrolig fyrverkeri.

Disney`s Hollywood Studios

Disneys Hollywood Studios er stedet å finne favorittfilm- og fjernsynsstjerner og komme inn på all action. Spennende attraksjoner tar gjester fra toppen av et hjemsøkt hotell til den ultimate Rock 'n' Roll bilturen. Spektakulære show i Broadway-stil som Beauty and the Best - Live on Stage, gir minnerike Disney-figurer til liv. Nytt av året er det nye landet Star Wars Galaxy`s Edge, som tar deg med inn i

Vannparkene Disney`s Blizzard Beach og Disney`s Typhoon Lagoon

Her kan gjestene kan kaste seg ut i ikke bare en, men to verdener fylt med mye vannmoro. Utfordre deg selv i Summit Plummet, en av verdens høyeste magasug. Snorkel med hai i Shark Reef. Zoom ned side-ved-side racing lysbilder. Eller svev rolig nedover en slyngende elv. Enten du kommer for å finne spenning eller du bare kommer for å slappe av, så er en dag i en av Walt Disney World Water Parkene vannaktig moro. Disse to parkene er kjent for å være to av de mest populære vannparkene i hele USA.

Disney Springs

Dette området byr på noen av de største merkevarene innen shopping, servering og underholdning. Her kan gjestene oppleve La Nouba av Cirque du Soleil, en betagende presentasjon som inkluderer bragder til fysisk vågale, radikale sykkelstunts og fantastisk luftakrobatikk. Disney Springs har også den deilige California-maten fra Wolfgang Puck, livemusikk på House of Blues og verdens største Disney Store med navnet World of Disney.

BILLETTER - 01.01.2019 - 31.12.2020

MAGIC YOUR WAY BASE TICKET
1 dag
2 dager
3 dager
4 dager
5 dager
7 dager

MAGIC YOUR WAY PARK HOPPER
1 dag
2 dager
3 dager
4 dager
5 dager

PARK HOPPER PLUS OPTION

 

Voksne - Priser (NOK)

-
1095
1995
2785
3090
3190

-
1390
2390
3215
3525
3580

Barn - Priser (NOK)

-
1040
1855
2670
2895
2995

-
1285
2250
3040
3335
3485