Walt Disney Parks & Resorts

SeaWorld Parks & Resorts

SeaWorld Orlando
Muligens den parken i Orlando som passer best for både barn og voksne med stor nærkontakt mellom havets skapninger og mennesker. Du kommer tett på hai, stingray, pingvin, isbjørn og manatee blant mye annet. Her finner du de populære “rides” “Journey to Atlantis” ,”Kraken” og den nye “Manta” som åpnet i 2016. Show du må få med deg er “Blue Horizons” og det nye “Believe”cmed spekkhuggeren “Shamu2”. Kveldsshowet “Mistify” er også en opplevelse.
http://www.ridetheflyingray.com

Busch Gardens Tampa
En rekke fasinerende attraksjoner basert på eksotiske møter med det Afrikanske kontinent, en blanding av en dyrepark og fornøyelsespark med avanserte berg og dalbaner. Du blir ”soaking wet” på “Congo River Rapids” og “Tanganyika Tidal Wave”, men vil tørke opp på “Kumba”, “Montu” eller “Gwazi”. Høydepunktet er imidlertid “SheiKra”, “America’s only dive coaster” som har et fall på 90 grader, med andre ord “rett ned”.

Aquatica Orlando
Aquatica ligger rett over gaten for SeaWorld, og er en stor badepark. Her kan du møte en rekke eksotiske fugler, Surfe gigantiske bølger, slappe av på stranden eller kjøre om kapp med delfiner!

Adventure Island Tampa
Også dette er en badepark, som ligger ved Busch Gardens i Tampa. Her dreier alt seg om å ha det morsomt med vann! Godbitene Colossal Curl og Key West Rapids må prøves!

BILLETTER – 2019

Busch Gardens Tampa Bay Single Day Ticket
Gyldig for en dag i Bush Gardens Tampa

SeaWorld Orlando Single Day Ticket
Gyldig for en dag i SeaWorld Orlando

SeaWorld San Diego Single Day Ticket
Gyldig for en dag i SeaWorld San Diego

Two Park Ticket
Gyldig for 2 en dags besøk i SeaWorld Orlando, Aquatica Orlando, Adventure Island Tampa eller Busch Gardens Tampa

Three Park Ticket
Gyldig for 3 en dags besøk i SeaWorld Orlando, Aquatica Orlando, Adventure Island Tampa eller Busch Gardens Tampa

Unlimited Visits + FREE parking
Ubegrenset adgang til alle (4) parkene i opptil 14 dager fra første besøk, med gratis parkering i løpet av samme 14 dagers periode.

*2019 Spesial: Kjøp 2 dager og få 3 dag gratis!

Voksen / Barn (NOK)

900/900


885/885


695 /695


1100/1100


1100* /1100*


1595 / 1595